Postanite partnerji inovativne digitalizacije gostinstva!

Ponudite svojim strankam dodatno vrednost in razširite svojo prepoznavnost

Ste blagovna znamka, ki želi ponuditi svojim zvestim strankam unikaten promocijski material? Potem smo enjoi digitalni jedilniki idealni partner za vas. Skupaj z vami bomo zastavili model sodelovanja in pomagali pri širitvi prepoznavnosti vaših blagovnih znamk, hkrati pa vašim strankam ponudili odlično rešitev. Za povpraševanje po sodelovanju, dodatnih vprašanjih in informacijah o naših poslovnih smernicah nam pišite na tilen@enjoi.si.

Digitalni jedilniki bodo spremenili dinamiko gostinstva na boljše – stopite skupaj z nami na to pot!

Ključna dejstva o partnerstvu z nami

 • Digitalni jedilnik po grafični podobi vaših blagovnih znamk

  Povišajte prepoznavnost svojih blagovnih znamk

  Naše digitalne jedilnike bomo prilagodili grafičnim podobam vaših blagovnih znamk, hkrati pa skupaj z vami oblikovali potrošni material kot so nalepke in stojala za QR kode, katere bodo nosile vaš branding. S tem podpremo vašo prepoznavnost tako v digitalu, kot tudi v fizični obliki.

 • Preko digitalnih jedilnih listov ustvarite učinkovito promocijo svojih blagovnih znamk

  Promovirajte svoje znamke

  V sklopu partnerstva vam bomo omogočili izpostavitev aktualnih novosti vaših blagovnih znamk. S tem boste dosegli organično zavednost, hkrati pa predstavili svojo ponudbo širokemu številu strank.

  Promovirajte svoje blagovne znamke v restavracijah, gostilnah, hotelih, dogodkih,..

 • Digitalni jedilnik bo omogočil prodornost vaših blagovnih znamk

  Nov, prodoren, oglaševalski kanal

  Z inovativnimi pristopi vam omogočamo nove oglaševalske kanale. Poleg obstoječega promocijskega materiala na lokacijah boste lahko slednjega z digitalnimi jedilniki še dodatno nadgradili. V sklopu aplikacije digitalnih jedilnikov boste lahko na sponzoriranih lokacijah predstavljali novosti in ponudbo vaših blagovnih znamk. To boste dosegli z različnimi pojavnimi okni, katera se pojavijo ob odprtju jedilnika, brandingom izgleda sponzoriranega jedilnika in potisnimi obvestili, s katerimi boste učinkovito obveščali javnost.

 • Digitalni jedilni list bo strankam omogočil boljše poslovanje gostinskim obratom

  Postanite dodana vrednost svojim strankam

  Digitalni jedilnik bo vašim cenjenim strankam omogočil boljšo učinkovitost, boljšo uporabniško izkušnjo in visoko stopnjo higiene. Ker verjamemo, da vam vaše stranke pomenijo največ, jim ponudite najboljšo rešitev za digitalizacijo njihovih ponudb.

  Preberite več o prednostih digitalnih jedilnikov za restavracije in lokale.

 • Analitika digitalnega jedilnika in agregacija podatkov gostov

  Spoznajte končne stranke in njihove navade

  Preko naših analitičnih orodij boste podrobno spoznali obiskovalce restavracij / lokalov in tako svoje oglaševanje še dodatno izboljšali. Podatke gostov vaših licenčnih partnerjev bomo za vas agregirano poročali, kar vam bo omogočilo jasen pogled nad željami in navadami gostov.