QR jedilniki za restavracije

Digitalni jedilniki enjoi so odlična rešitev za vse oblike restavracij. Naša platforma omogoča širok nabor orodij, s katerimi boste preprosto predstavili svojo ponudbo, hkrati pa lahko omogočili neposredno naročanje hrane.

Prednosti uporabe digitalnih jedilnikov v restavracijah

Digitalni jedilniki nosijo ogromno prednosti pred tiskanimi jedilniki za restavracije. Naj vam predstavimo le nekatere:

 • QR jedilnik prinaša boljšo uporabniško izkušnjo gostinski industriji

  Boljša uporabniška izkušnja

  Stranke si lahko ogledajo vašo ponudbo in naročijo želeno – brez čakanja na prost jedilnik ali natakarja. Vašo ponudbo si lahko ogledajo kadarkoli; za mizo, od doma, ali kjerkoli drugje – kadarkoli. Poslovite se človeškim napakam natakarjev in nevšečnostim, katere te napake prinašajo.

 • Digitalni jedilniki predstavljajo bolj higienično alternativo tiskanim jedilnikom

  Boljša higiena

  Ker digitalni jedilniki zmanjšajo fizični stik, bodo vaše stranke in zaposleni uživali v boljši higieni. Ne pozabimo, da so jedilniki najbolj umazana stvar na jedilni mizi. Tiskani jedilniki namreč v povprečju vsebujejo 185,000 bakterij na kvadratni centimeter. To predstavlja 185x več bakterij na kvadratni centimeter, kot povprečna dobro vzdrževana WC školjka. Slednje ne bi želel nihče tipati pred jedjo, kajne?

 • Fleksibilni digitalni jedilniki, ki omgočajo dnevno in tedensko ponudbo ter izpostavljene specialitete

  Fleksibilnost digitalnih jedilnikov

  Digitalni jedilniki enjoi omogočajo vnos dnevne, tedenske in urne ponudbe. Ponudbi lahko določate alergene, podrobnosti, slike in vse ostale informacije o slednji. Prosto lahko spreminjate vrstne rede jedilnikov in ponudbe, izpostavite svoje specialitete in še mnogo več. Spremembe so ažurne nemudoma.

 • Večjezični digitalni jedilniki

  Večjezičnost jedilnikov

  Večjezičnost v tiskanih jedilnikih zmeraj predstavlja veliko problematiko. Z digitalnimi jedilniki boste uspešno ta problem razrešili. Podpiramo 10+ jezikov, v katere lahko svojo vsebino prevajate. Obenem pa vam nudimo tudi avtomatizirano prevajanje, ki bo samodejno poskrbelo za vse manjkajoče prevode.

 • Prihranite znatno s uporabo digitalnih jedilnikov enjoi

  Nižji stroški

  Namesto visokih stroškov, ki nastanejo z tiskanimi jedilniki in obnavljanjem teh, drastično prihranite. Tisk nalepk in drugih QR eksponatov predstavljajo kvečjemu cente. Ne pozabite – za vsako spremembo tiskanega jedilnika morate ponovno opraviti tisk, z digitalnimi jedilniki pa so te spremembe takojšnje, brez preglavic.

 • Digitalni jedilnik razbremeni kadre in izboljša učinkovitost zaposlenih

  Razbremenite kadre

  Z uporabo QR jedilnikov boste razbremenili svoje kadre, saj bodo stranke same poiskale želeno ponudbo in jo lahko tudi naročile. Namesto maratonov od mize do mize, se lahko ta energija uporabi za prijaznejšo izkušnjo in kvaliteto.


 • Spoznajte svoje stranke in njihove želje

  Enjoi platforma vam omogoča podroben vpogled v analitiko vaših strank, njihova mnenja in navade. Z uporabo naših analitičnih orodij boste lahko ponudili boljšo storitev in si zagotovili zvestobo in zadovoljstvo svojih strank.

 • Enjoi jedilniki omogočajo remarketing vaših strank v restavraciji in zunaj

  Ostanite v stiku s strankami

  Vaše stranke, ki bodo soglašale s prejemanjem obvestil, boste lahko kadarkoli obvestili preko potisnih obvestil. To bo postal vaš glaven komunikacijski kanal za obveščanje strank o raznih akcijah, dogodkih in aktualni ponudbi.

Predlagani načini implementacij digitalnih jedilnikov v restavracijah

Za uporabo digitalnih jedilnikov je potreben prikaz QR kode. QR kodo se lahko prikaže na mnoge načine, spodaj vam prikazujemo le nekatere izbrane načine, za katere menimo, da so najbolj uporabni. V kolikor želite, da poiščemo najboljše rešitve za vaš specifičen primer uporabe, nas kontaktirajte in vam bomo pomagali.

 • QR koda nalepka za digitalne jedilnike

  Nalepke

  Nalepko s QR kodo lahko namestite na rob mize, pulta, na obstoječi jedilnik ali kamorkoli drugam.
  addCenovno ugodno & preprosta implementacija

 • Digitalni jedilnik koda v nosilcu za začimbe in robčke

  Kot letak v nosilcih

  QR kodo lahko prikažete na kartonu ali listu, katerega postavite v obstoječe nosilce za začimbe.
  addCenovno ugodno & brez zasedanja prostora

 • Samostoječa QR koda jedilnika

  Samostoječe kode

  Kodo jedilnika lahko prikažete na samostoječih elementih kot so papirnati trikotniki in podobno.
  addPrijazno strankam & elegantno

 • Predstavitev ponudbe restavracije na digitalnem jedilniku ob vhodu

  Ob vstopu v restavracijo

  Svojo ponudbo lahko predstavite že pred vstopom v restavracijo tako, da QR kodo prikazujete pri vhodu – bodisi kot nalepko na vratih, kot plakat ali na kakšen drugačen način. Tako si bodo lahko stranke ogledale in izbrale želeno že preden sploh vstopijo.
  addHitra dostopnostremoveBrez podpore naročanja

 • Podstavek za pijačo QR koda digitalni jedilnik

  Na podstavku za pijačo

 • QR koda jedilnika na listu papirja

  Koda na listu papirja ali robčku

Pričnite uporabljati digitalne jedilnike brezplačno!

Preizkusite enjoi digitalne jedilnike še danes in si zagotovite 1 mesec brezplačnega MAXI paketa in s tem izboljšajte svoje poslovanje!