QR jedilnik za dogodke, prireditve in koncerte!

Digitalni jedilniki enjoi omogočajo lažjo in boljšo predstavitev ponudbe hrane ter pijače na vseh vrstah dogodkov. Ker dogodki privlačijo večje količine ljudi je z digitalnim jedilnikom mogoče predstaviti vso svojo ponudbo brez gneče in čakanja. Poleg odlične predstavitve ponudbe, ki bo povišala vašo prodajo, pa lahko omogočite naročanje in plačila preko aplikacije, s čemer boste še dodatno izboljšali potek dogodka in razbremenili kadre.

Spoznajte prednosti e-jedilnikov na dogodkih

Ne glede na velikost ali vrsto dogodka, bodo digitalni jedilniki izboljšali učinkovitost prodaje in predstavitve hrane ter pijače.

 • QR jedilnik za dogodke in festivale

  Boljša dostopnost ponudbe

  Digitalni jedilniki predstavijo vašo ponudbo na interaktiven način, brez čakanja na prost jedilnik ali natakarja. QR kodo lahko prikazujete kot nalepko na mizah, kot plakat ali na katerikoli drug način

 • Digitalni jedilniki predstavljajo bolj higienično alternativo tiskanim jedilnikom

  Visoki standardi higiene in čistoče

  Zaradi števila gostov na dogodkih je zagotavljanje dobre čistoče prioriteta številka ena. Z QR jedilniki boste poskrbeli za manjšo stopnjo rizičnih stikov med udeleženci, kakor tudi zaposlenimi, in tako zagotovili boljšo higieno za vse.

 • Večjezični digitalni jedilniki

  Kot za domače obiskovalce, kot tudi turiste

  Digitalni jedilniki enjoi podpirajo 13+ jezikov, kar bo omogočilo jasen pregled ponudbe ne glede na to ali je gost iz bližnje okolice ali drugega konca sveta!

 • Prihranite znatno s uporabo digitalnih jedilnikov enjoi

  Prerežite stroške organizacije

  Predstavitev ponudbe in obsežni kadri, zadolženi za hrano in pijačo, predstavljajo dogodkom veliko finančno breme. Z uporabo digitalnih jedilnikov boste minimizirali ta strošek in lahko prihranjene stroške uporabili za boljšo izvedbo dogodka!


 • Spoznajte svoje goste

  Enjoi analitična platforma vam bo omogočila podroben vpogled v statistiko vaših gostov. S tem boste lahko ponudili boljšo organizacijo in posledično boljšo uporabniško izkušnjo.

 • Enjoi jedilniki omogočajo remarketing vaših strank v restavraciji in zunaj

  Obveščajte svoje goste

  Obiskovalcem vaših dogodkov boste lahko pošiljali obvestila neposredno na njihove telefone – bodisi o trenutnih dogodkih in novostih, ali pa ob ponovnih prireditvah dogodka.

eJedilniki za vse vrste dogodkov

Predstavljamo vam le nekatere primere uporabe digitalnih jedilnikov na dogodkih

 • Digitalni jedilnik za festivale

  Festivali

  Hrana in pijača sta pomemben del organizacije na festivalih. Z digitalnimi jedilniki boste lahko kjerkoli in kadarkoli predstavili svojo ponudbo.

 • QR jedilnik na tekmah in športnih dogodkih

  Tekme in športni dogodki

  Na hiter in učinkovit način predstavite svojim gostom ponudbo, katero lahko naročijo tudi do svojega sedeža in jo plačajo preko aplikacije.

 • Kulinarične prireditve lahko predstavijo svojo ponudbo preko QR jedilnika

  Kulinarični dogodki

  Vsak kulinaričen dogodek zahteva odlično predstavitev kulinarične ponudbe, okoli katere ta dogodek poteka. Z digitalnimi jedilniki boste dosegli najboljšo predstavitev te ponudbe, katero boste na interaktiven način lahko opisali in predstavili.

 • Konvencije in digitalni jedilniki

  Konvencije

  Digitalni jedilniki so odlična rešitev za vse vrste in velikosti konvencij, kjer nudite hrano. Udeleženci si lahko ogledajo vaš jedilnik kjerkoli, kadarkoli, preko lastnih telefonov.

Pričnite uporabljati digitalne jedilnike brezplačno!

Preizkusite enjoi digitalne jedilnike še danes in si zagotovite 1 mesec brezplačnega MAXI paketa in s tem izboljšajte svoje poslovanje!