Uporaba digitalnih jedilnikov v turizmu

Digitalni jedilniki nudijo širok spekter prednosti in novosti širom turizma. Z enjoi QR jedilniki boste lahko svojih obiskovalcem ponudili pregled nad ponudbo vaših kuhinj, hkrati pa jim tudi omogočili neposredno naročanje te ponudbe v sobe ali apartmaje.

Prednosti uporabe digitalnih jedilnikov za turizem

Ne glede na to ali se ukvarjate s hotelirstvom ali drugimi zvrstmi turizma, vam lahko digitalni jedilniki pripomorejo k rasti in učinkovitosti poslovanja.

 • Turizem uporablja QR jedilnike

  Boljša izkušnja za goste

  Digitalni jedilniki predstavijo vašo ponudbo na interaktiven način, brez čakanja na prost jedilnik ali natakarja.

 • Digitalni jedilniki predstavljajo bolj higienično alternativo tiskanim jedilnikom

  Visoki standardi higiene in čistoče

  Ker digitalni jedilniki zmanjšajo fizični stik, bodo vaše stranke in zaposleni uživali v boljši higieni. Ne pozabimo, da so jedilniki najbolj umazana stvar na jedilni mizi. V turističnih destinacijah, kjer je rizičnega stika še toliko več, je potrebno še dodatno poskrbeti za višje standarde higiene.

 • Večjezični digitalni jedilniki

  Večjezičnost digitalnih jedilnikov

  Večjezičnost v tiskanih jedilnikih zmeraj predstavlja veliko problematiko. Z digitalnimi jedilniki boste uspešno ta problem razrešili. Podpiramo 10+ jezikov, v katere lahko svojo vsebino prevajate. Obenem pa vam nudimo tudi avtomatizirano prevajanje, ki bo samodejno poskrbelo za vse manjkajoče prevode.

 • Fleksibilni digitalni jedilniki, ki omgočajo dnevno in tedensko ponudbo ter izpostavljene specialitete

  Prilagodite jedilnike svojih zahtevam

  Digitalni jedilniki enjoi omogočajo vnos dnevne, tedenske in urne ponudbe. Ponudbi lahko določate alergene, podrobnosti, slike in vse ostale informacije o slednji. Prosto lahko spreminjate vrstne rede jedilnikov in ponudbe, izpostavite svoje specialitete in še mnogo več. Spremembe so ažurne nemudoma.

 • Prihranite znatno s uporabo digitalnih jedilnikov enjoi

  Znižajte stroške poslovanja

  Namesto visokih stroškov, ki nastanejo z tiskanimi jedilniki in obnavljanjem teh, drastično prihranite. Tisk nalepk in drugih QR eksponatov predstavljajo kvečjemu cente. Ne pozabite – za vsako spremembo tiskanega jedilnika morate ponovno opraviti tisk, z digitalnimi jedilniki pa so te spremembe takojšnje, brez preglavic.

 • Digitalni jedilnik razbremeni kadre in izboljša učinkovitost zaposlenih

  Razbremenite kadre

  Z uporabo QR jedilnikov boste razbremenili svoje kadre, saj bodo stranke same poiskale želeno ponudbo in jo lahko tudi naročile. Namesto maratonov od mize do mize, se lahko ta energija uporabi za prijaznejšo izkušnjo in kvaliteto.


 • Spoznajte svoje goste

  Enjoi platforma vam omogoča podroben vpogled v analitiko vaših strank, njihova mnenja in navade. Z uporabo naših analitičnih orodij boste lahko ponudili boljšo storitev in si zagotovili zvestobo in zadovoljstvo svojih strank.

 • Enjoi jedilniki omogočajo remarketing vaših strank v restavraciji in zunaj

  Ostanite v stiku s gosti

  Vaše stranke, ki bodo soglašale s prejemanjem obvestil, boste lahko kadarkoli obvestili preko potisnih obvestil. To bo postal vaš glaven komunikacijski kanal za obveščanje strank o raznih akcijah, dogodkih in aktualni ponudbi.

Mnogi primeru uporabe v turizmu

Predstavljamo vam nekatere primere uporabe digitalnih jedilnikov v turizmu. Kjerkoli je hrana in pijača, tam smo mi!

 • Digitalni jedilniki za hotele in turizem

  Hoteli in apartmaji

  Predstavitve ponudbo svojih restavracij v sobah ali apartmajih. S tem boste povišali svoj promet in hkrati ponudili boljšo uporabniško izkušnjo gostom. Preko enjoi naročanja pa lahko ponudite svojim gostom tudi neposredno naročanje hrane v njihove sobe ali na druge lokacije.

 • QR koda za digitalni jedilnik

  Restavracije v turističnih središčih

  Z digitalnimi jedilniki v svojih restavracijah in lokalih brez preglavic ponudite večjezičnost, izpostavite specialitete in vodite svojo dnevno / časovno omejeno ponudbo. Digitalni jedilniki enjoi vam bodo omogočili hitrejšo storitev gostom in boljšo uporabniško izkušnjo zanje.

  Več o prednostih za restavracije

 • Digitalni jedilniki za terme

  Terme, bazeni, zdravilišča

  Svojim obiskovalcem predstavite svojo ponudbo hrane in pijače ter si tako zagotovite višji promet.

 • Letališča digitalni jedilnik

  Letališča in logistične točke

  Uporaba digitalnih jedilnikov na logističnih centrih je izjemno obsežna in uporabna. Omogoča namreč hiter dostop do ponudbe lokalov znotraj kompleksov, hkrati pa neposredno naročanje želene ponudbe.

 • Uporaba QR jedilnika na smučiščih

  Smučišča

  Ponudite vroč čaj in odlično hrano gostom svojih smučišč, mi pa bomo poskrbeli za izjemno uporabniško izkušnjo!

Pričnite uporabljati digitalne jedilnike brezplačno!

Preizkusite enjoi digitalne jedilnike še danes in si zagotovite 1 mesec brezplačnega MAXI paketa in s tem izboljšajte svoje poslovanje!